Image
ONDERSTEUNING BIJ ALLES WAT U HET LIEFSTE DOET. De Forester is volledig nieuw; van voor tot achter. En hij heet nu Forester e-BOXER. Gebleven is zijn karakter: nog steeds is de Forester Subaru’s alleskunner, nog steeds is hij oersterk, oerdegelijk en van alle comfort en luxe voorzien. Dankzij nieuwe hybridetechniek is hij tot 11% zuiniger dan zijn voorganger. Ook gebleven zijn de hoogste veiligheidsstandaard, met onder meer EyeSight, het zeer ruime, flexibel in te delen interieur, de permanente vierwielaandrijving en zijn trekgewicht van 1.870 kilogram. De Forester e-BOXER is klaar voor elk avontuur.
FORESTER
SUBARU-FORESTER-0
SUBARU-FORESTER-1
SUBARU-FORESTER-2
SUBARU-FORESTER-3
SUBARU-FORESTER-4
SUBARU-FORESTER-5
SUBARU-FORESTER-0
SUBARU-FORESTER-1
SUBARU-FORESTER-2
SUBARU-FORESTER-3
SUBARU-FORESTER-4
SUBARU-FORESTER-5
SUBARU-FORESTER
VOLLEDIG UITGERUST. VOLLEDIG VOORBEREID. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: hij heeft stoere go-anywhere-capaciteiten, een veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles dat u helpt om comfortabel en ontspannen uw bestemming te bereiken. En waar die bestemming zich bevindt, maakt niet uit. De Outback brengt u er. Altijd en ongeacht de omstandigheden.
OUTBACK
SUBARU-OUTBACK-0
SUBARU-OUTBACK-0
SUBARU-OUTBACK
Wanneer u de deuren van de SUBARU XV opent, merkt u meteen zijn verfijnde en sportieve styling. Ruimer en gepolijster dan ooit tevoren bieden de voorgevormde zetels een comfortabele en aangename ervaring voor u en al uw passagiers, zelfs tijdens die lange ritten.
SUBARU SOLTERRA Het is tijd voor de toekomst. De nieuwe Solterra heeft een flinke voorsprong genomen in het elektrische rijden. Het is de eerste volledige elektrische Subaru en wat voor een! Geen enkel ander merk biedt een 4 x 4 x EV met dezelfde prestaties. De Solterra heeft een ongekende wegligging, op elk terrein. De wagen heeft zoveel kracht, biedt zoveel comfort en levert zulke bijzondere prestaties. Tel daar de meermaals bekroonde veiligheidsvoorzieningen van Subaru bij op en het is volkomen duidelijk: het nieuwe elektrische rijden vindt u bij Subaru Steeman. Tijd voor de toekomst Groen denken maar nog altijd onzeker over elektrisch rijden? Juist voor u is er nu de nieuwe Solterra. Die gaat al uw twijfels weghalen. In alles is gedacht aan de belangen van de berijder. De Solterra is ideaal voor het stadsverkeer en op de grote weg maar kan ook zijn tanden laten zien op avontuur in het terrein. De Solterra is zo compleet en zo anders en scoorde daarom, bij de introductie aan de pers, dan ook hele hoge punten. Voor zijn vernieuwende prestaties maar ook voor zijn markante performance. Kom groen worden! Elektrisch gaan rijden is natuurlijk een hele stap. Maar over een aantal jaren weten we niet beter. Met de Solterra stapt u nu al in die toekomst. Steeman kan u daar alles over vertellen en u helpen aan de argumenten en berekeningen. We begeleiden u graag in deze fase van duurzame bewustwording en u zult merken dat de Solterra op dat gebied een enorme terreinwinst heeft geboekt. Krachtige argumenten: • Permanente vierwielaandrijving • Ongekend rijcomfort en veiligheid • Elektrische motor met 218 pk (160 KW) • Actieradius tot 466 km (volgens WLTP norm) • Snelladen (80% in 30 minuten) • Standaard rijke uitrusting • 21 cm grondspeling! • Bekroond veiligheidspakket • 5 jaar garantie op de auto • Accu: 8 jaar garantie of 160.000 kilometer
SOLTERRA
SUBARU-SOLTERRA-0
SUBARU-SOLTERRA-1
SUBARU-SOLTERRA-2
SUBARU-SOLTERRA-3
SUBARU-SOLTERRA-4
SUBARU-SOLTERRA-5
SUBARU-SOLTERRA-6
SUBARU-SOLTERRA-7
SUBARU-SOLTERRA-8
SUBARU-SOLTERRA-9
SUBARU-SOLTERRA-0
SUBARU-SOLTERRA-1
SUBARU-SOLTERRA-2
SUBARU-SOLTERRA-3
SUBARU-SOLTERRA-4
SUBARU-SOLTERRA-5
SUBARU-SOLTERRA-6
SUBARU-SOLTERRA-7
SUBARU-SOLTERRA-8
SUBARU-SOLTERRA-9
SUBARU-SOLTERRA